Artikel 23 van 24

Collection Wash

De collectie Wash is een rundleder met het klassieke wish effect. Deze leersoort is handmatig gepoetst. Hierdoor krijgt het artikel een bijzondere uitstraling. Een 2-kleurig leder, de basiskleur wordt met een donkere schaduw afgewerkt, zodat een prachtige uitstraling ontstaat dat te omschrijven is als de “English Look”. Naast de traditionele- is er een aanvulling met trendy kleuren
Een zeer gelijkmatig en constant materiaal, uitermate geschikt voor intensief gebruik (project en residentieel). Het leder is afgewerkt met een vuil werende laag.


Onderhoud: 

Extra bescherming:

Extra voeding:

Kleur opfrissen met kleurlotion op maat:

 


De transparante finish op gepigmenteerde ledersoorten zorgt voor een eerste bescherming. Wekelijks afstoffen met een droge pluisvrije doek of de LCK® reinigingshandschoen. (evt. met enkele druppels LCK® reinigingswater). Onderhoud met de Keralux® set P (reinigen en verzorgen)  2 x per jaar. 

Om het leder extra te beschermen kan de Keralux® strong protector worden gebruikt. Bij nieuwe meubels adviseren we om deze direct bij levering even af te stoffen en met de Keralux® strong protector te behandelen. Vervolgens 2 x per jaar de Keralux® strong protector altijd 1 dag na de voedende Keralux® lotion P aanbrengen.

© 2018 - 2024 Ohmann | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel