Artikel 22 van 24

Collection Vintage

Vintage is een eerlijk leder, heeft een stoere uitstraling waarin je het leven van een van de sterkste dieren ter wereld kunt herkennen. Je kunt zien dat de buffel onverschrokken is en geen enkele uitdaging uit de weg gaat. De zichtbare kenmerken en de in de natuur opgelopen, meestal herstelde, verwondingen als litteken zijn een onderdeel van de collectie. Naast het stoere basis materiaal is er gekozen de huiden af te werken met een speciale olie en wax combinatie. Deze speciale mix zorgt voor een mooi 2-tone effect en een super fijne grip. Zeg je Vintage, zeg je een stoer gevoel! 


Onderhoud: 

Extra bescherming:

Extra voeding:

Kleur opfrissen met kleurlotion op maat:


De transparante finish op gepigmenteerde ledersoorten zorgt voor een eerste bescherming. Wekelijks afstoffen met een droge pluisvrije doek of de LCK® reinigingshandschoen. (evt. met enkele druppels LCK® reinigingswater). Onderhoud met de Keralux® set P (reinigen en verzorgen)  2 x per jaar. 

Om het leder extra te beschermen kan de Keralux® strong protector worden gebruikt. Bij nieuwe meubels adviseren we om deze direct bij levering even af te stoffen en met de Keralux® strong protector te behandelen. Vervolgens 2 x per jaar de Keralux® strong protector altijd 1 dag na de voedende Keralux® lotion P aanbrengen.

© 2018 - 2024 Ohmann | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel