Artikel 11 van 24

Collection Pure

Collection Pure is een aniline leersoort, gemaakt op de beste huiden. De natuurlijke kenmerken van het leder zijn zichtbaar en maken het artikel zo puur. Het is een materiaal voor de echte leerliefhebber! In gebruik zal het leder op een natuurlijke manier verouderen en zal Pure nog mooier worden. Enkel speciaal geselecteerde Europese stierenhuiden worden ingezet om dit echte leder te maken. Het vlakke nerfbeeld zorgt voor een zeer speciale uitstraling. De naam zegt het al; dit is een pure collectie. Deze collectie komt het dichtste bij de koe.


Onderhoud: 

Extra bescherming:

Extra voeding:

Kleur opfrissen met kleurlotion op maat:


De transparante finish op gepigmenteerde ledersoorten zorgt voor een eerste bescherming. Wekelijks afstoffen met een droge pluisvrije doek of de LCK® reinigingshandschoen. (evt. met enkele druppels LCK® reinigingswater). Onderhoud met de Keralux® set P (reinigen en verzorgen)  2 x per jaar. 

Om het leder extra te beschermen kan de Keralux® strong protector worden gebruikt. Bij nieuwe meubels adviseren we om deze direct bij levering even af te stoffen en met de Keralux® strong protector te behandelen. Vervolgens 2 x per jaar de Keralux® strong protector altijd 1 dag na de voedende Keralux® lotion P aanbrengen.

© 2018 - 2024 Ohmann | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel