Artikel 12 van 24

Collection Royal

Royal: 11 typisch klassieke kleuren met een hand gepoetst klassiek effect. Het leder is plantaardig na gelooid, hierdoor is het leder in de vezel wat stijver echter is de grip super zacht. Het samenvoegen van deze
2 specialismen, het looien en het handpoetsen, en een uitgebalanceerde kleuren keuze, maakt deze collectie tot een uniek stuk in zijn soort. De natuurlijke kenmerken van het leder zijn zichtbaar en zijn juist een mooi onderdeel van het leder. 

Onderhoud: 

Extra bescherming:

Extra voeding:

Kleur opfrissen met kleurlotion op maat:


De transparante finish op gepigmenteerde ledersoorten zorgt voor een eerste bescherming. Wekelijks afstoffen met een droge pluisvrije doek of de LCK® reinigingshandschoen. (evt. met enkele druppels LCK® reinigingswater). Onderhoud met de Keralux® set P (reinigen en verzorgen)  2 x per jaar. 

Om het leder extra te beschermen kan de Keralux® strong protector worden gebruikt. Bij nieuwe meubels adviseren we om deze direct bij levering even af te stoffen en met de Keralux® strong protector te behandelen. Vervolgens 2 x per jaar de Keralux® strong protector altijd 1 dag na de voedende Keralux® lotion P aanbrengen.

 

© 2018 - 2024 Ohmann | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel