Artikel 7 van 24

Collection Colorado

Prachtige dikke nubuck met vlak nerfbeeld. Nubuck leer wordt aan de haarzijde van de huid licht opgeschuurd, hierdoor ontstaat een fluweel zacht oppervlak. Door het aniline leder licht op te schuren ontstaat er een prachtig schrijfeffect. In deze open leersoort is de natuur duidelijk zichtbaar, deze kenmerken dienen zichtbaar verwerkt te worden. De Colorado geeft het gevoel van suéde!

Tijdens het looien is het leder met een vocht en vuilafstotend product behandeld, echter zal nubuck in gebruik met u mee gaan leven. 


Onderhoud: 

Extra bescherming:

Kleur opfrissen met kleurlotion op maat:


Impregneer en UV-filter zijn vanaf dag 1 belangrijk. We adviseren om dit type leder direct bij levering even af te stoffen en direct te behandelen met de Keralux® spray N. Volg hierbij de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Het kan handig zijn om voor nieuwe meubels een losse Keralux® spray N mee te bestellen. Dan is er nog voldoende spray voor een volgende behandeling na een half jaar. Wekelijks afstoffen met een droge pluisvrije doek of de LCK® reinigingshandschoen. (evt. met enkele druppels LCK® reinigingswater). Onderhoud met deze set (reinigen, voeden en beschermen) minimaal 2 x per jaar.

© 2018 - 2024 Ohmann | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel