Artikel 6 van 24

Collection Club

Collection Club is een beschermde aniline, gemaakt op de mooiste Europese stierenhuiden. Dit unieke leder is aniline geverfd in warme kleuren en daarna handmatig voorzien van een 2-tone effect. Geweldig materiaal dat zowel voor de moderne als de klassieke residentiële- en projectmarkt geschikt is. Het artikel is voorzien van een transparante beschermlaag die na verloop van tijd zal verminderen. Collection Club is vanuit voorraad leverbaar vanaf een halve huid.


Onderhoud: 

Extra bescherming:

Extra voeding:

Kleur opfrissen met kleurlotion op maat:

 


De transparante finish op gepigmenteerde ledersoorten zorgt voor een eerste bescherming. Wekelijks afstoffen met een droge pluisvrije doek of de LCK® reinigingshandschoen. (evt. met enkele druppels LCK® reinigingswater). Onderhoud met de Keralux® set P (reinigen en verzorgen)  2 x per jaar. 

Om het leder extra te beschermen kan de Keralux® strong protector worden gebruikt. Bij nieuwe meubels adviseren we om deze direct bij levering even af te stoffen en met de Keralux® strong protector te behandelen. Vervolgens 2 x per jaar de Keralux® strong protector altijd 1 dag na de voedende Keralux® lotion P aanbrengen.

© 2018 - 2024 Ohmann | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel