Vorige Artikel 21 van 21 Volgende

Keralux® jeans reinigingsset

€ 40,00 (inclusief btw)

Let op! Dit product alleen op advies bestellen!

Intensieve reiniging van verkleuringen door jeans.

Verkleuringen door jeans kunnen zonder speciale bescherming vaak niet vermeden worden. De Keralux® jeans reinigingsset werd speciaal ontwikkeld om verkleuringen door jeans op gepigmenteerd leder behoedzaam en grondig te verwijderen. 

Voorbehoud: Niet alle kleurtransfer is nog te herstellen. Indien kleurstoffen reeds door de toplaag zijn gemigreerd zijn deze niet meer zelf te verwijderen. In sommige gevallen kan een lederreparatie nog uitkomst bieden. Neem hiervoor contact met ons op. Zie de contactpagina.


Werkwijze:

Behandel het verkleurde oppervlakte met de Keralux® active plus reiniger. Wikkel een zachte doek om de borstel, doe een beetje Keralux® active plus reiniger op de doek en wrijf hiermee over het leder. Leder met een grove, diepe structuur eventueel alleen  met de zachte borstel behandelen om ook de diepere delen van de leerstructuur te kunnen reinigen. Als het leder heel sterk verkleurd is, het schuim even in laten werken. Afnemen met een licht vochtige doek. Als er nog hardnekkige verkleuringen zichtbaar zijn, worden deze met de Keralux® jeans reiniger behandeld. Draag hierbij altijd de handschoen! Breng een beetje Keralux® jeans reiniger aan op een schone, zachte doek. Wikkel de doek om de wijsvinger (met handschoen) en bewerk het oppervlak van buiten naar binnen toe. Werk telkens  met een schoon stukje doek om verkleuringen te voorkomen. Vervolgens met een licht vochtige doek grondig nareinigen tot de vervuiling verdwenen is.


Belangrijk: 

Na de reiniging het leder met de Keralux® lotion P behandelen, zodat het leder weer gevoed en beschermd wordt. 


Aanbevolen frequentie: 

Op advies of bij vlekken.

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Keralux® active plus reiniger (250ml), Keralux® jeansreiniger (45ml), handschoen, borstel, doekje, gebruiksaanwijzing. 


Pas op:

Deze set uitsluitend gebruiken op gepigmenteerd glad leder. Vraag bij twijfel advies. Zie de contactpagina. 


Belangrijk: probeer onderhoudsmiddelen eerst altijd op een onopvallende plek uit


Tip:

Voor het bewerken met een vochtige doek gedestilleerd water nemen om kalkranden te voorkomen. De producten voor gebruik goed schudden. Reinigers nooit direct op het leder aanbrengen.

Om toekomstige verkleuringen te voorkomen kan het leder aansluitend behandeld worden met de Keralux® strong protector. 

© 2018 - 2022 ohmannleather-careproducts.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel