Vorige Artikel 19 van 24 Volgende

Collection Texas

Texas wordt gemaakt op mooie kleine Europese huiden. Een typisch klassiek leder, een elegant wish effect zorgt voor een mooie 2-tone. Door de speciale finish ontstaat er een elegante collectie die breed inzetbaar is. De zichtbare kenmerken en de in de natuur opgelopen, meestal herstelde, verwondingen als litteken zijn een onderdeel van de collectie. Texas is uitermate geschikt voor de klassieke stofferingen en projecten.


Onderhoud: 

Keralux® set P (2 x per jaar)

LCK® reingingshandschoen set (voor de snelle afstofbeurt tussendoor) 

Extra bescherming:

Keralux® strong protector

Extra voeding:

Keralux® lederbalsem

Kleur opfrissen met kleurlotion op maat:

Keralux® colour repair set

De transparante finish op gepigmenteerde ledersoorten zorgt voor een eerste bescherming. Wekelijks afstoffen met een droge pluisvrije doek of de LCK® reinigingshandschoen. (evt. met enkele druppels LCK® reinigingswater). Onderhoud met de Keralux® set P (reinigen en verzorgen)  2 x per jaar. 

Om het leder extra te beschermen kan de Keralux® strong protector worden gebruikt. Bij nieuwe meubels adviseren we om deze direct bij levering even af te stoffen en met de Keralux® strong protector te behandelen. Vervolgens 2 x per jaar de Keralux® strong protector altijd 1 dag na de voedende Keralux® lotion P aanbrengen.

 

 

 

© 2018 - 2022 ohmannleather-careproducts.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel