Artikel 10 van 24

Collection Na_no

Collection Na_no is een technisch leder, ontwikkeld voor de meest uiteenlopende doeleinden. Het artikel heeft een natuurlijk uitziende fijne print, dit zorgt voor een optimaal rendement. Een zeer gelijkmatig en constant materiaal. Door de speciale afwerking is het leder geschikt voor zeer intensief gebruik. Dit artikel is afgewerkt met een vuil werende en brandvertragende finish, een typische project collectie.


Onderhoud: 

Extra bescherming:

Extra voeding:

Kleur opfrissen met kleurlotion op maat:


De transparante finish op gepigmenteerde ledersoorten zorgt voor een eerste bescherming. Wekelijks afstoffen met een droge pluisvrije doek of de LCK® reinigingshandschoen. (evt. met enkele druppels LCK® reinigingswater). Onderhoud met de Keralux® set P (reinigen en verzorgen)  2 x per jaar. 

Om het leder extra te beschermen kan de Keralux® strong protector worden gebruikt. Bij nieuwe meubels adviseren we om deze direct bij levering even af te stoffen en met de Keralux® strong protector te behandelen. Vervolgens 2 x per jaar de Keralux® strong protector altijd 1 dag na de voedende Keralux® lotion P aanbrengen.

 

 

 

© 2018 - 2024 Ohmann | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel