Vorige Artikel 4 van 24 Volgende

Collection 1616

Dit artikel is de grote en stoere broer van de onze collection 1010. De 1616 is naast zijn robuuste uiterlijk, ook prachtig soepel en de touch is verbluffend. Dit leer is uitermate geschikt voor residentieel gebruik en hoogwaardige projecten. Doordat het leder een volnerf is zullen natuurlijke kenmerken dit leder enkel mooier maken. De top kwaliteit collection 1616 is gemaakt op grote Zuid-Duitse koeien, is perfect te versnijden en te verkrijgen vanaf een halve huid vanuit voorraad.


Onderhoud: 

Keralux® set P (2 x per jaar)

LCK® reingingshandschoen set (voor de snelle afstofbeurt tussendoor) 

Extra bescherming:

Keralux® strong protector

Extra voeding:

Keralux® lederbalsem

Kleur opfrissen met kleurlotion op maat:

Keralux® colour repair set

De transparante finish op gepigmenteerde ledersoorten zorgt voor een eerste bescherming. Wekelijks afstoffen met een droge pluisvrije doek of de LCK® reinigingshandschoen. (evt. met enkele druppels LCK® reinigingswater). Onderhoud met de Keralux® set P (reinigen en verzorgen)  2 x per jaar. 

Om het leder extra te beschermen kan de Keralux® strong protector worden gebruikt. Bij nieuwe meubels adviseren we om deze direct bij levering even af te stoffen en met de Keralux® strong protector te behandelen. Vervolgens 2 x per jaar de Keralux® strong protector altijd 1 dag na de voedende Keralux® lotion P aanbrengen.

 

© 2018 - 2022 ohmannleather-careproducts.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel